Connect with us

Hír

Eltiltás vár a Saints legjobb elkapójára, több hetet kell kihagynia a Cardinals első számú futójának

Rövidhíreink következnek. 

A Saints elkapójára, Deonte Harrisre eltiltás várhat, ugyanis ittas vezetés miatt júliusban tartóztatták le, most pedig peren kívüli megegyezéssel egy év próbaidőt kapott – írja a NoLa.com. Az NFL vizsgálja az esetet. Harris jelenleg a Saints legtöbb yardot szerző elkapója 323-mal.


A Cardinals kezdő futója, Chase Edmonds bokasérülést szenvedett és minden bizonnyal IR-re fog kerülni, ugyanis 4-6 hét kihagyás vár rá emiatt – számol be Ian Rapoport. A helyén James Conner fog játszani.


A Broncos a kezdő guardját vesztette el hosszabb időre, ugyanis Graham Glasgow-nak eltört a lába. Vic Fangio nem mondott időtávot, de valószínűleg véget ért a szezonja.


A Lions kivágta a tight end Darren Fellst, tette mindezte a játékos kérésére – írja Ian Rapoport. A 35 éves TE így ma waiverre kerül a veteránminimumos fizetésével együtt.


A Ravensnél a safety DeShon Elliottnak véget ért a szezonja, ugyanis elszakadt a bicepsze és a mellizma is. Jó hír azonban, hogy visszatér a sérültlistáról a liga egyik legjobb blokkoló tight endje, Nick Boyle, aki a tavalyi év közepe óta nem bevethető.


A Panthers sérültlistára tette két kezdő támadófalemberét, a center Matt Paradist (ACL) és a left tackle Cameron Ervinget (vádli) is. Emellett a csapat kivágta a futó Royce Freemant.


A Rams újabb elkapót veszített el DeSean Jackson kivágása és Tutu Atwell sérülése miatt, ugyanis az újonc Jacon Harrisnek elszakadt a térdszalagja.


A 49ersnél az elkapó Jalen Hurd jó eséllyel nem fog idén sem játszani, ezt maga Kyle Shanahan mondta el. A korábbi harmadik körös játékos három év alatt egyetlen mérkőzésen sem tudott pályára lépni sérülések miatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!