Connect with us

Minden ami NFL

FK! All-Pro Team a szezon felénél

Alig kezdődött el, máris véget ért a szezon fele, így mi is érkezünk a saját All-Pro keretünkkel. 11 kezdő védőt és támadót, illetve a cseréiket válogattuk össze, szigorúan hűen a játékosok eredeti pozíciójához. Az offense-be a támadófal mellett egy irányító, egy futó, egy tight end és három elkapó, míg a védelembe két-két belső védőfalember, pass rusher, linebacker és safety, valamint három cornerback került.

QB: Tom Brady (TB)

Csere: Matt Stafford (LAR)

Az irányítók nagyon megszenvedték az előző heti bolond fordulót. A játékhét előtt vélhetően közel azonos teljesítményt nyújtott Tom Brady, Matt Stafford, Kyler Murray és Dak Prescott, de akár Lamar Jackson és Josh Allen mellett is lehetett érvelni. A 9. héten viszont Brady bye weeken volt, így nem tudta feledtetni a Saints elleni zakót, Prescottot szétalázta a Broncos védelme, Matt Stafford Carson Wentz-cé, Josh Allen pedig vakonddá itta magát, Lamar Jacksont a Vikings védelme után a Dolphinsé is megégette, a Cardinals támadósor pedig úgy parádézott Kyler Murray nélkül egy teljesen egészséges 49ers ellen, hogy a három legjobb skilljátékosa nem volt ott a pályán (a végén még kiderül, hogy Kingsbury egy zseni).

Persze nem lehet egy fél szezonnyi jó játékot egyetlen hét alapján degradálni, és a teljes összképet figyelembe véve a Brady-Stafford duó lett a befutó (bár tegyük hozzá: a fent említett hatos közül bármelyik két QB-t választanánk, nem lőnénk mellé). Előbbi vezeti a ligát TD-kben (25) és a 23 Big Time Throwja is úgy a harmadik, hogy egy meccsel kevesebbet játszott a többieknél, de a felvételek alapján is ő tűnik még mindig a liga legjobbjának. Ami Staffordot illeti: a Titans elleni meccs előtt vezette vele az offense a ligát EPA/playben, szinte minden statisztikában top 3-as (vagy nagyjából egy szinten van a többi top QB-val), passer ratingben pedig jelenleg a legjobb a snapek legalább felén pályán lévő irányítók közül.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!