Connect with us

Hír

Adam Thielen, Damien Harris és DJ Moore is játékra jelentkezik

Ian Rapoport szállította ma reggel a jó híreket, több kérdőjeles státuszt kapott kezdő játékos is jó eséllyel pályára lép ma este. Összegyűjtöttük a legfontosabbakat.

A Washington kezdő futója, Antonio Gibson game-time decision, de a csapatnál optimisták, hogy pályára léphet a lábujjsérülése ellenére. A 23 éves támadó idén 860 yardot és hat TD-t szerzett a földön, illetve 39 elkapásból 260 yardot és két TD-t tett a közösbe. Vele ellentétben az elkapó Curtis Samuel játéka nem valószínű.


Damien Harris visszatérhet a pályára! A Patriots remek futója legutóbb a Bills elleni meccsen játszott a 13. fordulóban, akkor 10 futásból 111 yardot és egy TD-t szerzett – most ismét a Buffalo ellen bizonyíthat.


A combhajlító-sérüléssel küzdő DJ Moore is játékra jelentkezett. A Panthers elkapója idén 78 elkapásból 986 yardot és négy TD-t szerzett, a csapat messze legjobb skill játékosa.


A klasszis safety Derwin James sorsa a meccs előtt dől el. Neki is combhajlítójával vannak gondok, és bár a várt ütemben gyógyul, a Chargers azért még megvárná a bemelegítést.


Kadarius Toney is jó úton halad, hogy pályára léphessen. A Giants első körös újonca legutóbb a 11. héten lépett pályára, idén 35 elkapásból 392 yardot szerzett.


A Vikings visszakaphatja Adam Thielent. A remek elkapó az előző két fordulóban nem játszott és bár még mindig nem 100 százalékos, jó eséllyel játszani fog a Rams ellen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!