Connect with us

Hír

Covid para van a Ramsnél és a Brownsál, de igazából az egész ligában

Beütött a Covid, 75 játékos produkált pozitív tesztet az elmúlt két napban. Két csapat, a Browns és a Rams pedig extrém rossz helyzetben van.

A Browns Covid-IR-re tette az elmúlt napokban az elkapó Jarvis Landryt, a guard Wyatt Tellert, a tackle Jedrick Willst, a tight end Austin Hoopert, az  edge rusher Takk McKinley-t és a guard Drew Forbest, illetve a gyakorló csapatból is Covid-IR-re került a visszahordó JoJo Natson és a tight end Ross Travis. Közülük Landry, Teller, Wills és Hooper kezdőnek számít, ráadásul a jobbik fajtából, így nagyon nehéz helyzetben a csapat.

A Ramsnél még rosszabb állapotok uralkodnak. A kezdő tight end Tyler Higbee ugyan lekerült a Covid-IR-ről, mert fals pozitív volt a tesztje, de a corner Jalen Ramsey, a futó Darrell Henderson és a right tackle Rob Havenstein mellett a defensive back Jordan Fuller, Donte Deayon, Juju Hughes és Terrell Burgess, a tight end Brycen Hopkins, az offensive tackle Alaric Jackson és az IR-en lévő defensive tackle Sebastian Joseph-Day is megfertőződött. Sőt, Odell Beckham is elkapta a vírust, így jelenleg a kezdő corenere, futója, RT-je és egyik elkapója is hiányzik a csapatnak, illetve a secondaryben sem maradt mélység. (Mellettük a gyakorlócsapatból a DL Jonah Williams és a DB Tyler Hall is covidos, de ez már csak hab a tortán.)

A Browns fizetési keretéből $44,3 millió csücsül jelenleg Covid-IR-en, míg a Ramsnél $23,3 millió, ezzel ők vezetik a listát, az egész ligában pedig közel $200 millió ez a szám.

Nem csak ennél a két csapatnál van viszont probléma, tegnap 31 játékos került összesen Covid-IR-re, ebből 30 pozitív teszt miatt és 7 csapat is bevezette a fokozott protokollokat. A fent említettek mellett ők a nevesebb játékosok:

  • Chris Jones (DT, Chiefs)
  • Rashawn Slater (OT, Chargers)
  • Eddie Goldman (DT, Bears)
  • Artie Burns (CB, Bears)
  • Christian McCaffrey (RB, Panthers)
  • Danielle Hunter (DE, Vikings)

Kérdés, mit lép az NFL a megnövekedett esetszámra. Egyelőre sem a Browns, sem a Rams esetében nem merült fel a halasztás, de ez sem elképzelhetetlen, illetve átfogóbb szigorítások is jöhetnek, ha továbbra is ilyen ütemben fertőződnek meg a játékosok.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!