Connect with us

Hír

Darrell Henderson Covid-IR-re került, Chase Edmonds sorsa a bemelegítésnél dől el

A 14. fordulót a Rams és Cardinals zárja le és ellentétes híreket kaptak tegnap a csapatok szurkolói: a Los Angeles Covid-IR-re tette a futó Darrell Hendersont, míg a Cardinals hétfőn aktiválhatja a sérültlistáról az RB Chase Edmondsot.

Henderson már az előző héten sem játszott sérülés miatt, most viszont addig nem léphet pályára (ahogy a sérült center Brian Allen sem), míg fel nem tud mutatni két negatív Covid-tesztet – tehát könnyen lehet, hogy a következő fordulót is ki kell hagynia. A 24 éves futó idén 4,6 yardos átlaggal 648 yardot és öt TD-t szerzett a földön és volt 27 elkapása is 172 yardért. A helyét Sony Michel fogja átvenni, aki a Jaguars ellen 121 yardot és egy TD-t futott.

Ami a Cardinalst és Chase Edmondsot illeti: a futó az előző három meccset kihagyta egy bokasérülés miatt és jelenleg úgy néz ki, hogy a bemelegítés előtt dől el, hogy játszani fog-e a Rams ellen. A 25 éves futó 430 yardot és egy TD-t szerzett a földön 5,7 yardos átlaggal, emellett volt 30 elkapása 211 yardért. A helyén James Conner kezdett, aki idén 3,8 yardos átlaggal szerzett 630 yardot, ugyanakkor már 14 total TD került a neve mellé.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!