Connect with us

Hír

Ryan Kelly Covidos lett, DeVante Parker visszatér, Teven Jenkins bemutatkozik

Több kisebb-nagyobb sérüléssel kapcsolatos esemény is történt tegnap, így összegyűjtöttük a legfontosabbakkat.

A Houston Texans IR-re tette az elkapó Danny Amendolát egy térdsérülés miatt és minimum három meccset ki kell hagynia. A 35 éves elkapó idén 17 elkapásból 135 yardot és egy TD-t gyűjtött. További csapattal kapcsolatos hír, hogy a linebacker Christian Kirksey és az OL Justin Britt visszatér a sérültlistáról.


A Colts elveszítette kezdő centerét, Ryan Kellyt. A falember koronavírusos lett: ha oltott, akkor két negatív teszt után szabadulhat, ha oltatlan, akkor minimum 10 nap karantén vár rá. A csapatnak jövő héten bye weekje lesz, így jó eséllyel csak a Texans elleni meccset kell kihagynia. További csapattal kapcsolatos hír, hogy aktiválták a safety Khari Willist IR-ről.


A Bears aktiválta a PUP listáról a második körös újonc támadófalembert, Teven Jenkinst, aki így ma bemutatkozhat a profik közt. Sokat vártak tőle a szakértők és a chicagóiak is.


A Dolphins skill személyzete egy kicsit erősödik, ugyanis visszatér a sérültlistáról DeVante Parker. Az elkapó még a nyolcadik héten sérült meg, idén 25 elkapásból 327 yardot és egy TD-t szerzett öt meccs alatt.


A Vikings aktiválta a DT Michael Pierce-t a sérüléslistáról, így játszhat a Lions ellen. Ugyanakkor Eric Kendricks biztosan nem lép pályára a csoportrangadón sérülés miatt, illetve a DB edző Karl Scott sem lett ott az oldalvonal mellett, mert elkapta a koronavírust.


A Lions sérültlistára helyezte a pass rusher Trey Flowerst.


A Jets rúgót cserélt, Matt Ammendola helyére Alex Kessmant igazolta le a gárda.


A 49ers IR-re tette a csalódást keltő újonc futót, Trey Sermont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!