Connect with us

Hír

Sam Darnold visszakaphatja a kezdő pozíciót

Sam Darnold még novemberben került IR-re és akkor úgy tűnt, hogy végleg kijátszotta magát a csapatból. Azonban a helyén játszó irányítók, PJ Walker és Cam Newton sem váltották meg a világot, így a Jets korábbi első köröse visszaszerezheti magának a kezdő pozíciót, állítja Ian Rapoport.

A Bucs ellen Newton fog kezdeni, de Darnold is kap pár sorozatot és a játékától függően bebiztosíthatja magának a kezdő pozíciót az utolsó két fordulóra (ehhez speciel nem kell túl sokat mutatnia, nincs magasra téve a léc). Ebben egyébként van ráció, ugyanis a Panthers érthetetlen módon lehívta az ötödik éves opcióját, így jövőre garantált a 18,5 millió dolláros fizetése – akárhogy is alakulnak a dolgok, de vele kénytelen számolni a csapat.

Darnold idén jól kezdett, 68 százalékos pontossággal 888 yardot és három TD-t passzolt egy INT mellett, a Panthers pedig meg is nyerte mindhárom meccset (igaz, a Jets, a Saints és a Texans volt az ellenfél). Azóta viszont egyszer sem érte el a 68 százalékos pontosságot, valamint négy TD mellé 10 interceptiont passzolt hat mérkőzésen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!