Connect with us

Hír

Véget ért Marlon Humphrey szezonja

A Ravens nemcsak a Steelers elleni csoportrangadót, hanem az elit corner Marlon Humphrey-t is elveszítette vasárnap. A védőnek a válla sérült meg és Ian Rapoport információi szerint jó eséllyel már nem tér vissza idén.

A még mindig csak 26 éves Humphrey a liga egyik legjobb CB-je, bár az idei éve annyira nem volt kiemelkedő, mit amihez szoktunk (bár azért így is átlagon felüli). Ugyancsak a felé szálló labdák 52,9 százalékából lett elkapás, viszont ezekből több nagy játék is született: 576 yardot és négy TD-t engedett már egy INT és hat leütött passz mellett, a 15,6 elkapásonként engedett yard és a 93,5-ös passer rating a legrosszabb eddigi karrierje során.

A hiánya ezzel együtt így is nagy érvágás lesz, pláne úgy, hogy korábban Marcus Peters szezonja is véget ért. A három legtöbb snapen pályára lépő corner így a csapatbak a borzalmasan játszó Anthony Averett, Tavon Young és Jimmy Smith, ami nem néz ki túl jól.

A Ravensnek nagyon nincs szerencséje a sérültekkel, a teljes futószekció, Ronnie Stanley, Derek Wolfe, DeShon Elliott és így a kezdő CB-duó sem játszhat már idén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!