Connect with us

Hír

Az egyetemről hoz vissza védőkoordinátort a Ravens

A Baltimore Ravens nemrég kisebb meglepetésre menesztette eddigi sztár védőkoordinátorát, Don “Wink” Martindale-t, most viszont megtalálta a helyettesét. Ő pedig nem más, mint a Michigan egyetem védőkoordinátora, Mike Macdonald – jelentette be a csapat.

A 34 éves Macdonald hét éven át dolgozott Baltimore-ban korábban, itt kezdte edzői pályafutását is és végül LB-edzői pozícióig jutott, majd tavaly távozott a Michiganre, hogy a fiatalabb Harbaugh fivérrel dolgozzon. A csapat megnyerte a Big Tent és bejutott a rájátszásba, a defense pedig átlagban bő 100 yarddal kevesebbet engedett meccsenként, mint egy évvel korábban, az országban a 8. legkevesebb pontot és a 20. legkevesebb yardot engedte, emellett a 11. legjobb red zone hatékonyságot tudta felmutatni, ami értelemszerűen Macdonald érdeme is.

John Harbaugh azt írta a kiadott közleményben, hogy Macdonald igazi Raven, intelligens, szenvedélyes, jó vezér, jól ismeri a rendszert és tapasztalt játékhívásokban is. Állítólag már tavaly is megmondta az öccsének, hogy ha Martindale távozna, akkor Macdonald lenne a következő a sorban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!