Connect with us

Minden ami NFL

FK! All-Pro 2021 – Defense és Special Team

Folytatódik a díjátadó/szezonértékelő hét! A hivatalos All-Pro listára még várni kell, de mi már most kiosztottunk az FK! All-Pro címeket a szezon legjobbjainak: a támadókat már bemutattuk, most pedig jönnek a védők és a special teamerek. 

FK! All-Pro 2021 – Offense

Hét szerkesztő (alatriste, balentin, chester, katonadani, leonidasz, löfli, renningan) állított listát, első- és második csapatosat egyaránt. Az első csapatos voksok két pontot, a második csapatosak egy pontot értek, így alakult ki az összesítés. A kerettagok mellett feltüntettük, kik kaptak még szavazatot.

Edge rusher: TJ Watt (PIT), Myles Garrett (CLE)

Csere: Nick Bosa (SF), Maxx Crosby (LV)
Szavazatot kapott még: Trey Hendrickson (CIN)

A díjátadós cikkünkben Chester nagyon alaposan megindokolta, miért lett nálunk TJ Watt az év védője, így én most csak annyit mondok: 22,5 sack 15 meccsen. Myles Garrettet sem kell különösebben magyarázni: a 16 sackje és a 78 generált nyomása a harmadik legtöbb, a 28 százalékos pass rush win rate-je (az esetek hány százalékában verte meg a falembert 2,5 másodperc alatt) a legjobb volt az egész ligában, futás ellen is remekül teljesített.

FK! Honors 2021

Crosby helye is teljesen megérdemelt a listán, mindössze két szerkesztőnél nem fért be a top 4-be. A Raiders pass rushere vezette a ligát nyomásgyakorlásokban (101), hússzal jegyzett többet, mint a második Rashan Gary (igaz, a top 10-ben lévőknél 50-180 pass rush snappel többje is volt és sorsolása is könnyű volt). A nagy játékok ugyanakkor elmaradtak, a nyolc sackre nem sokan kapják fel a fejüket, viszont ezt kompenzálandó futás ellen top 5-ös teljesítményt hozott. A Raiders sztárjához hasonlóan Nick Bosa is hat második csapatos szavazatot kapott. A 15,5 sackje és a 75 nyomásgyakorlása is a 4. legtöbb volt, a pass rush win rate-je a hatodik legmagasabb (23), bár ő futás ellen nem annyira jó.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!