Connect with us

Minden ami NFL

Rookie álomcsapat 2021

Egy év nem feltétlenül elég arra az NFL-ben, hogy kijelentsük egy újonc játékosról, hogy bevált vagy sem. A 2021-es classban azonban úgy tűnik sok ígéretes tehetséget talált a liga és első ránézésre hosszú távon is meghatározó játékosokkal lettünk gazdagabbak.

Irányítók

Kezdő: Mac Jones (NE), csere: Davis Mills (HOU)

Sok poszton igazolódott a papírforma és a legmagasabban kiválasztott játékosok kerültek fel erre a listára. Az irányító poszt azonban kivétel. Mind a generációs tehetség Trevor Lawrence, mind a hatalmas hype-pal 1/2-ig felkapaszkodó Zach Wilson hiába játszotta végig a szezont, összességében csalódást keltő volt a produkciójuk. Aki pontosan végrehajtotta azt, amit vártunk tőle, az Mac Jones. A Patriots újonc irányítójáról tudható volt, hogy keveset rizikózik, ellenben nagyon pontos és kiegyensúlyozott játékra képes. Ezzel pedig remekül illeszkedett a New England futásorientált támadósorába. Egyedül több TD-t osztott ki mint a Lawrence – Wilson duó összesen és bár akadtak neki is interceptionjei, neki is köszönhető, hogy ő lett az egyetlen újonc irányító az idei classból, akivel playoffba jutott a csapata. Hiába lett nála korábban kiválasztva a fenti játékosokon túl Trey Lance és Justin Fields is, a kevés játéklehetőség és a nem túl meggyőző játékuk miatt teljesen egyértelmű volt Jones helye.

A cserepadra azért választottam a Houston irányítóját, mert bár ő se volt kezdő egész szezonban, összességében az előzetes várakozásokhoz képest ő a másik újonc, akitől többet kaptunk első szezonjában, mint gondoltuk. Egy év múlva csodálkoznék, ha ugyanez a két irányító alkotná a listát, de újoncként nekem ők nyújtották a legjobb teljesítményt.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!