Connect with us

Hír

Úgy tűnik Jimmy Garoppolo kezdhet ma a 49ersben a sorsdöntő összecsapáson

Egész héten kérdőjeles volt, hogy az ujjsérüléssel bajlódó Jimmy Garoppolo vagy az újonc Trey Lance fog kezdeni a 49ers színeiben a mai sorsdöntő Rams elleni összecsapáson. Most nagyon úgy néz ki, hogy JimmyG lesz a center mögött.

Egyrészt Adam Schefter is arról számol be, hogy “erősen abban az irányba hajlanak” a csapatnál, hogy Garoppolo kezdjen, másrészt nem is hozták fel a gyakorlócsapatból a harmadik számú Nate Sudfeldet, ami szintén azt jelzi, hogy a veterán irányító vállalni tudja a játékot. Garoppolónak a Titans elleni 16. fordulós meccsen sérült meg az ujja, a csont és a szalagok is károsodtak, így nagy kérdés, hogy 100 százalékos állapotban van-e.

A 49ers úgy lép pályára a csoportrivális Rams ellen, hogy egy győzelemmel biztosan ott lesz a rájátszásban, azonban egy vereség azt jelentheti, hogy lemaradnak a playoffról (akkor menekülnek meg, ha a Saints kikap a Falconstól). Mindeközben a Ramsnek is fontos a meccs, hiszen egy győzelemmel megnyerik a csoportot és ezzel a második kiemelést is, míg egy vereség (és egy Cardinals győzelem a Seahawks ellen) azt jelentené, hogy csak az 5. kiemelést érnék el és idegenbe kellene utazniuk a wild card körben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!