Connect with us

Hír

Visszavonul a Steelers védőkoordinátora

Az utóbbi pár napban lehetett már hallani olyan híreszteléseket, hogy a Steelersnek új védőkoordinátor után kell néznie, ugyanis Keith Butler vissza fog vonulni. Ez most biztossá is vált, maga a csapat jelentette be a lépést.

A 65 éves szakember 19 évet töltött a Steelers kötelékében, 12 idényt a linebackerek edzőjeként húzott le, majd 2015-ben lett védőkoordinátor. Edzőkarrierje előtt egyébként játszott is a profik közt, a Seahawks tagja volt 1978 és ’87 között.

A Steelers védelme a regnálása alatt a pass rusháról volt híres, 2017 óta minden évben vezette a ligát sackekben a gárda. Idén 55 zsákolást ért el a csapat, TJ Watt pedig beállította Michael Strahan 22,5 sacket rekordját. Összességében azonban visszaesett a defense, ami különösen igaz volt a futás elleni védelemre, hiszen a legtöbb yardot engedte a földön a Steelers.

Butler helyét várhatóan Teryl Austin veszi majd át, aki a secondaryt edzette, de ezzel kapcsolatos bejelentés még nem érkezett. Házon belül mindenesetre ő lehetne az első számú jelölt, de lehet hogy máshonnan érkezik a pótlás.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!