Connect with us

Hír

Rodgers: Ha folytatom a játékot, nem akarok egy újjáépítésben részt venni

A Packers ismét nem jutott el a Super Bowlig, most ráadásul még egy lépcsőfokkal előbb sikerült elhasalni, mint például tavaly. Már egy évvel ezelőtt is elég komoly kérdőjelek voltak Aaron Rodgers jövőjét illetően, a mostani kiesés és az utolsó 9 drive-ból elért 3 pont pedig ismét előhozta ezeket a kérdéseket. Az MVP a vereség után nyilatkozott ezzel kapcsolatban.

“Nem gondoltam, hogy ezután a meccs után erről fogunk beszélgetni. Egy kis időre van szükségem és beszélni fogok az itteni srácokkal, aztán kicsit elvonulok és meghozom a döntésem – természetesen még a szabadügynök piac előtt, vagy hogy bármi beindulna ilyen téren. Még nagyon friss, és kissé sokkoló is az élmény.”

– mondta Rodgers, via NFL.com.

“A jövőben sok minden máshogy fog kinézni. A Green Baynek sok döntést kell meghoznia, úgyhogy érdekes lesz látni, hogyan néznek ki a dolgok a jövőben. De hálás vagyok csapatnak. Most nagyon csalódott vagyok és frusztrált a játékom miatt, frusztrált amiatt, ahogyan véget ért a meccs.”

A Packers jelenlegi kalkulációk alapján 40 millióval lépi túl a fizetési keretet 2022-re, ráadásul ott van például Davante Adams is, akinek nincs szerződése. Sok a kérdés a csapat jövője kapcsán, de természetesen Rodgers jövője a legfontosabb ezek közül. Vajon ez volt az utolsó tánc?

“Nem tudom. Jogos kérdés, gondolkodtam már rajta, de sok döntést kell még meghozni kulcsjátékosokról, akik sokat játszottak ma. Ha folytatom a játékot, akkor nem akarok egy újjáépítésben részt venni.”

Az irányító egyelőre nem akart belemenni abba, hogy visszavonul vagy cserét kér vagy mi is lesz a jövőjével pontosan, úgyhogy a válaszokat erre majd csak később kapjuk meg.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!