Connect with us

Magyar foci

HFL: Újabb két meccsel folytatódik a bajnokság

A hétvégén újabb két mérkőzéssel folytatódik a HFL, azaz a magyar kiemelt amerikai futball liga.

A harmadik fordulóban a listavezető Fehérvár Enthroners a szabadnapos, a Miskolc Steelers a Budapest Cowbellst fogadja szombat 14 órától Miskolcon, majd a Budapest Wolves látja vendégül a Győr Sharks együttesét vasárnap 18 órától a Kincsem Parkban a Budapest Rugby Centerben.

A Steelers idén egyszer lépett pályára, akkor nagy fordítást bemutatva dupla hosszabbítás után verte meg a Sharkst. Azóta az új vezetőedző Tim Bishopnak több ideje volt a játékosaival foglalkozni, így várható fejlődés játékban. A Cowbells a HFL nyitányán kikapott az Enthronerstől, azonban legutóbb a fővárosi rangadón meg tudta verni egy utolsó pillanatos TD-vel a Wolvest, így most 50 százalékos mérleggel áll. A két csapattól pedig több klasszikust is láttunk egymás ellen az utóbbi években, remélhetőleg újra egy ilyet játszanak egymással.

Vasárnap villanyfénynél, az új rugby stadionban játszik a két nyeretlen gárda, egy újabb vereség pedig mind a Wolvest, mind a Sharkst nehéz helyzetbe sodorná a folytatást illetően (értelemszerűen a Sharkst jobban, hiszen csak egy meccsük maradna a Cowbells ellen javítani). Alapvetően a címvédő Wolves számít esélyesnek, de a Sharksnak legalább annyira kell a győzelem az életben maradáshoz.

A tabella:

Forrás: MAFSZ Facebook

*Kiemelt kép: Kutasi Petra

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!