Connect with us

Magyar foci

HFL: Az első kiemelt elkerülése a tét a mai Steelers-Wolves mérkőzésen

Ma 14 órától a Miskolc Steelers fogadja a Budapest Wolves csapatát a HFL alapszakaszának utolsó előtti mérkőzésén, a tét pedig leegyszerűsítve az, hogy ki kerüli el az első kiemelt Enthronerst az elődöntők során. 

Photo: Bratincsák Péter

Ugyan a fehérváriak még nem biztosították be az első kiemelésüket, de erre nagyon jó esély van – csak akkor lehetnek másodikok a Hungarian Football kalkulációi alapján, ha a Steelers most a Farkasokat, jővő héten pedig a veretlen Enthronerst is megveri. És persze egy meccsen bármi megtörténhet, de jövő héten egyértelműen az Enthroners lesz az esélyes, és ha ott hozzák a papírformát, akkor a mai mérkőzés vesztesével találkoznak a négy között. Minden bizonnyal a Wolves és a Steelers is szeretné elkerülni a Koronázókat, így nagyon fontos a győzelem mindkét együttes számára a mai meccsen.

Az eddigi két ellenfelük ellen egyébként a Steelers és a Wolves is ugyanolyan eredményt ért el, hiszen a Sharkst megverték, a Cowbellstől pedig mindketten kikaptak. Ettől függetlenül a Kolomposok ellen mindkét együttesnek jobb esélye lenne, mint az Enthroners ellen, főleg hogy mindketten vezettek is a Cowbells ellen a negyedik negyedben.

A Wolvesnál Bencsics Márk hiányában továbbra is a fiatal Tóth Levente irányít, akinek az Enthroners kemény védelme ellen nem sok babér termett. Ezen kívül is több sérültje van a Farkasoknak, ami nehezíti az idei szereplést, főleg a secondaryben vannak gondok, még Darius Lewis szezon közbeni érkezésével is. A Steelersnél friss hír, hogy érkezett Trevin Howard is a támadósorba, akit az utóbbi években a Szombathely Crushersből ismerhettünk meg az utóbbi években és aki új fegyvert jelenthet Vasyl Jordannek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!