Connect with us

Hír

Julian Edelman nem zárja ki a visszatérést, két csapatban is el tudná magát képzelni

Julian Edelman tavaly jelentette be a visszavonulását és egyelőre tartja is magát hozzá, de nincs kőbe vésve semmi. A 36 éves ex-elkapó ugyanis újságírói kérdésre nem zárta ki a visszatérés lehetőségét, sőt két csapatban is el tudná magát képzelni.

“Hogy visszatérnék-e, hogy együtt játsszak Tom Bradyvel? Nem tudom, meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok. Formában maradok, mert sosem tudni. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy inkább a Patriotshoz mennék vissza. Imádom a csapatot, Foxborough örökké!”

– nyilatkozta Edelman a New York Postnak.

Edelman 2009-ben hetedik körös pick volt, egész karrierjét a Patriotsban töltötte. Bár sokat küzdött különböző sérülésekkel (a 2017-es évet teljesen kihagyta), 11 év alatt háromszor is átlépte az 1000 yardos határt, kétszer jegyzett 100+ elkapást, valamint háromszor ünnepelhetett bajnoki címet, egyszer Super Bowl MVP is lett. Sok bizonyítani valója tehát nincs, ráadásul már garantáltan nem tudna végigjátszani egy alapszakaszt (eleve azért vonult vissza tavaly, mert nem ment át a Patriots fizikai felmérőin), de mentorként vagy epizód szereplőként akár még lehetne is némi haszna.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!