Connect with us

Hír

Télen irány Kalifornia! – Los Angeles + San Francisco, Raiders és Brady vendégjátékkal!

December elején irány télből a nyárba, a napsütötte Kaliforniába! A Jet Travel legújabb ajánlatában Los Angeles és San Francisco városaiba látogathatunk el. Maguk a városok is lenyűgözőek, de az amerikai foci szerelmeseinek a sportélmények legalább annyira, hiszen csütörtök este a címvédő Rams csap össze a Raidersszel, vasárnap pedig Tom Brady és a Buccaneers látogat a 49ers otthonába. 

A túra december 5-én hétfőn indul, az első napok Los Angelesben telnek, ahol meg lehet nézni Hollywoodot, Beverly Hillst, Santa Monicát vagy a Venice Beachet, de lesz kosár- vagy jégkorongmérkőzés is a programban, illetve Disneylandbe a Star Wars parkba is el lehet látogatni. Csütörtökön pedig jön az első NFL-élmény, ahol a címvédő Rams fogadja a Las Vegas Raiderst, méghozzá a hipermodern SoFi Stadiumban, ami önmagában óriási élményt nyújt.

Pénteken aztán San Franciscóba, illetve onnan Santa Clarába vezet az utunk. Szombaton Frisco körbejárása a program a Golden Gate híddal, Fisherman’s Wharf mólóival, az ikonikus villamossal a dimbes-dombos utcákon, majd este az NBA bajnokát, a Golden State Warriorst nézhetjük meg hazai pályán. Másnap pedig jön a második NFL-élmény, amikor a Buccaneers és Tom Brady látogat az irányító gyerekkori kedvenc csapatának, a 49ersnek az otthonába. Nem semmi meccs lesz ez sem – és ki tudja, talán az idei Brady utolsó meccseinek egyike…

Személyes tapasztalatból tudjuk mondani (a New York-i túránk vlog-részeit itt tekinthetitek meg), hogy a Jet Travelnél a szervezés hibátlan, magas színvonalú szolgáltatást kapunk a pénzünkért. A szállás nagyon kényelmes, minden előre le van foglalva, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy ott legyünk a megbeszélt helyen a megbeszélt időben, és tátsuk a szánkat, élvezzük az utazást.

California Dreamin 2022 nevű út részletes programtervét és minden fontos információt megtaláltok EZEN a linken a Jet Travel oldalán.

Ha lefoglaljátok az utazást, kérjük mondjátok el a szervezők kérdésére, hogy nálunk, a Fűzővel kifelé!-n hallottatok a túráról. Köszönjük! 

A JetTravel összesen négy utat szervez idén Amerikába:

**Szponzorált tartalom.**

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!