Connect with us

Hír

A Texans nagyvonalúsága tartja fel a negyedik körös újoncok szerződtetését

A Kollektív Szerződés gyakorlatilag mindenféle tárgyalást kivett az újonc szerződések összerakásából, hiszen a kontraktus attól függ, hogy hol draftolták az adott játékost, így minimális mozgástér van csak a csapatok és az ügynökök számára. Épp ezért írt alá már szinte minden újonc, főleg a hátsóbb körökből: az ötödik, hatodik, és hetedik körös játékosok közül már mindenki szerződés alatt áll és igaz ez a harmadik körösök bő 90 százalékára is.

A negyedik körben azonban történt valami furcsaság, ami megakasztotta a folyamatokat, hiszen csak nagyjából a negyede írt alá a negyedik körös újoncoknak.

Mike Garafolo információi szerint ugyanis arról van szó, hogy a Texans 25 ezer dollárral többet adott a futó Dameon Pierce-nek, mint azt a 4/2-es pick szerinti meghatározott szerződés szerint kellett volna. Ez pedig ahhoz vezetett, hogy a többi negyedik körös játékos ügynöke ugyanilyen elbánásban szeretné részesíteni ügyfelét és ugyanezt kéri a csapatoktól. Így pedig a negyedik kör első 15 választásából egyedül Pierce írta alá eddig szerződését.

Persze előbb vagy utóbb mindenki szerződés alá kerül majd, de a Texans most kicsit feltartotta ezt a folyamatot.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!