Connect with us

Minden ami NFL

Breakout players 2022 – AFC South

Az AFC South-szal folytatjuk a Breakout player sorozatunkat. A liga legrosszabb divíziójából az álomcsapatot sem volt egyszerű összerakni, és nem túlzás azt állítani, hogy nagy villantás előtt álló tehetségből sincs túl sok.

Houston Texans

Ki lehet breakout játékos?

Houstonban jelenleg nem igazán az a kérdés, ki lehet breakout játékos, hanem hogy van-e olyan kezdő, aki más csapatban is megállná a helyét (az újoncokat nem számolva, akik nálam nem lehetnek breakout jelöltek, nem sok ilyen akad). Nagyon rosszul áll tehetségből a gárda, így jobb híján Davis Mills lett a jelöltem.

A tavalyi harmadik körös újonc irányító összességében egész korrekt teljesítményt tett le az asztalra, legalábbis a többi újonchoz és az elvárásokhoz képest. Persze rengeteg hibája volt és borzasztó inkonzisztensen játszott, de a rendszer és a támadósor minősége sem segítette. Utóbbi kettő most sem lesz sokkal jobb, de mivel dedikáltan ő lesz a kezdő és van már tapasztalata is, reális esély van arra, hogy elsüljön a keze (még ha fogadni azért nem is fogadnék rá).

Breakout players 2022

Tavaly a négy legjobb meccsén (Titans, Jaguars, Rams, Patriots) összesen 1177 yardot dobott és 10-1-es TD-INT arányt ért el. Igaz, a négy legrosszabb találkozóján 3-8-as TD-INT aránya volt és csak egyszer lépte át a 200 passzolt yardos határt, a maradék meccseken pedig a két véglet között teljesített. Ha a buta újonchibákat lefölözi, Laremy Tunsil visszatér a korábbi formájához és az újonc John Metchie is jól ugrik be, akkor nem tartok lehetetlennek egy 4000 yard körüli szezont 25 TD-vel és 10-12 INT-vel. Nem ájulnánk el tőle, de ezzel hosszú időre bebetonozná a helyét az NFL-ben egy low end kezdőként/prémium csereként – nem sok, de jelenleg nagyobb esélyt látok erre Mills esetében, mint Zach Wilsonnál vagy Justin Fieldsnél.

Ki lehetne még?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!