Connect with us

Hír

Mike Evans megcélozta a Hall of Fame-et

Mike Evans az NFL történetének egyetlen elkapója, aki karrierje első nyolc idényében átlépte az 1000 yardos határt, ehhez képest meglehetősen limitált a körülötte lévő felhajtás. A legtöbb társalgásban jó eséllyel nem merülne fel a neve, mint top 5-ös elkapó, ő azonban egyenesen Cantont célozta meg.

“Gondolok a Hall of Fame-re, de próbálok a jelenre koncentrálni. Ezzel együtt miért is ne lehetnék Hall of Famer? Azért dolgozok, hogy a legjobb legyek most, és persze történelmi viszonylatban is a legjobbak között szeretnék lenni”

– mondta az elkapó (via KPRC).

Evans 2014-ben 1/7-es volt és egész eddigi karrierjét a Bucsban töltötte. Nyolc év alatt 9301 yardot és 75 TD-t jegyzett, négyszer lett Pro Bowler, egyszer második csapatos All-Pro, illetve már egy bajnoki címe is van. Mivel még mindig csak 29 éves lesz a szezon kezdetén, így bőven benne lehet még 4-5 nagyon jó szezon, és ha így folytatja akkor, elkapott yardokban a top 5 sem elérhetetlen (jelenleg Isaac Bruce az ötödik 15 208 yarddal). Az meg már elég jó ajánlólevél a HoF-hoz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!