Connect with us

Hír

Rodgers az elkapókról: Tetszenek a srácok

A holtszezon egyik legtöbbet vitatott helyzete a Packers WR-sorával kapcsolatos, ugyanis a csapat kénytelen volt elcserélni Davante Adamst, emellett a piacon távozott Marquez Valdes-Scantling is – ők ketten 1983 yardot és 14 TD-t szállítottak tavaly –, a helyükre viszont csak Sammy Watkins és három újonc, Christian Watson, Romeo Doubs és Samori Toure érkezett. A csapat regnáló MVP irányítója, Aaron Rodgers azonban a jelek szerint kevésbé aggódik, mint a szurkolók és a kritikusok.

“Tetszenek a srácok, akik itt vannak. Természetesen Davante már nincs itt, aki a targetek oroszlánrészét magára vállalta és hihetetlen szezont hozott le, de ugyanennyi labda, yard és touchdown fog szétoszlani a többiek között. A kérdés már csak az, hogy ki lesz a megfelelő helyzetben, hogy megcsinálja ezeket a játékokat.”

– mondta az irányító az NFL Networkön.

Rodgers a héten viccelődött azzal, hogy Adamsről Lazardra váltással Hall of Famert cserélt Hall of Famerre, utalva Adams ugyanilyen nyilatkozatára Rodgersről és Carról. De a QB tényleg bízik Lazardban, hogy fel fog lépni a tavalyi 513 yardos és 8 TD-s idénye után.

“Nyilván Allen Lazard fel fog lépni az első számú pozícióba. Szerintem elég sima átállás lesz neki az eddigi elsődleges blokkoló és niche szerepkörből, meglesznek a lehetőségei, többször lesz ő az első számú olvasás.”

Rodgers emellett azt várja, hogy a második körös Christian Watson hamarosan visszatér a PUP listáról és elkezdhetik a kémia kialakítását, ami viszont már megvan a negyedik körös Doubsszal, akiről nagyon jó híreket hallani az edzőtáborból, és akit Rodgers is nagyon sokat dicsért. Mellettük persze a két veteránt, Sammy Watkinst és Randall Cobbot is dicsérte az irányító.

Idővel majd kiderül, mekkora problémát jelent a Packers számára, hogy nincsenek sztárelkapói, de a jelek szerint Rodgersnek nem okoz ez álmatlan éjszakákat – vagy nagyon jól leplezi.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!