Connect with us

Hír

Szombaton visszatér a Beach Flag Cup a Lupa tóra!

Ha nyár, akkor Lupa tó, ha Lupa tó, akkor flag foci! 2022. július 30-án visszatér a strandok homokos pályáira az amerikai foci, ugyanis idén 16 csapat részvételével újra megrendezik a Beach Flag Cupot. A 2017-ben először megrendezett eseményt az idei nyáron egy újabb szintre emelik a szervezők, és egy igazi fieszta hangulat mellett igyekeznek majd minél magasabb színvonalú programlehetőséget biztosítani a játékosoknak és a kilátogató publikumnak.

A flag foci strand verziója egy világszerte elterjedt formája az amerikai focinak, ahol egy méretarányosan kisebb pályán egyszerre négy a négy ellen küzdenek meg a csapatok, a kontakt nem megengedett, és kisebb-nagyobb szabálymódosítások mellett a sportág alapjai is hasonlítani az eredetihez. A játék lényege könnyen elsajátítható, nem kell különösebb ismeret ahhoz, hogy valaki élvezni tudja a sportág ezen válfaját, könnyen sikereket érhet el az is, aki most találkozik a futball ezen formájával.

Ezen az alapokon nyugszik majd a szombati esemény is, ahol profi szervezés és neves szponzorok támogatása mellett, igazi nyári futballünnepet élhetünk át, találkozhatunk a hazai sport legismertebb alakjaival, a meccsek közötti holtidőben DJ fogja szórakoztatni a nagyérdeműt, és mindenki kedvére szórakozhat majd a pályán és azon kívül is. Ha a Te érdeklődésedet is felkeltette a 2022-es Beach Flag Cup eseményre, akkor látogass el az esemény honlapjára, nézz szét a Facebookon és csekkold az Instagramot is, hiszen sok színes és hasznos információkat érhetsz el a rendezvénnyel kapcsolatban. Aki pedig semmiről nem szeretne lemaradni, de nem tud kilátogatni, a rendezvény YouTube csatornáján élőben értesülhet minden történésről.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!