Connect with us

Hír

Tovább fogynak a Cowboys elkapói

A Cowboys idén elcserélte Amari Coopert és elengedte a piacon Cedric Wilsont, plusz sérülés miatt Michael Gallup sem lesz bevethető a szezon elején. Így a tavalyi top4 WR-ből csak CeeDee Lamb áll rendelkezésre. A bajok pedig tovább súlyosbodtak tegnap, ugyanis az idén igazolt James Washingtonnak eltört egy csont a lábfejében, ezzel pedig várhatóan 10 hét kihagyás vár rá – írja a CBS.

Washington az év elején kezdő lett volna, így azonban valahol a 6. forduló körül térhet vissza, amikor már minden bizonnyal Gallup is bevethető lesz. Az ő hiányukban jelenleg mindössze két olyan WR van a keretben, akinek van már elkapása a profik közt: Lambnek 153, Noah Brownnak pedig 39. Mögöttük a harmadik körös újonc Jalen Tolbertnek kell nagyon gyorsan akklimatizálódnia az NFL szintjére, egyébként csak Simi Fehoko vagy a USFL MVP KaVontae Turpin és több gyakorlatilag ismeretlen játékos van a keretben.

Igazolni persze még lehet, sőt talán kell is ebben a helyzetben. A piacon Will Fuller, TY Hilton, Cole Beasley, Allen Hurns található, akik a szezon elején bevethetők lennének.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!