Connect with us

Hír

Zach Wilson térde megsérült, de a legnagyobb bajt talán elkerülték

Zach Wilson komolynak tűnő sérülést szenvedett az éjszaka folyamán az Eagles elleni előszezon-meccsen, amikor egy futás során irányt váltott – az eset után bicegve hagyta el a pályát.

Non-kontakt sérülés volt, ami mindig aggasztó, így a legtöbben ACL-szakadástól tartottak. Még nem zárhatjuk ki ezt, azonban az első diagnózis ennél pozitívabb. Connor Hughes információi szerint a Jetsnél úgy hiszik, hogy a legrosszabbat elkerülték és nem kell a teljes szezont kihagynia a másodéves irányítónak.

Diana Russini annyit tesz hozzá ehhez, hogy az első diagnózis szerint PCL-sérülésről van szó, ami egy másik térdszalag, és ami jóval rövidebb kihagyást jelentene Wilsonnak. Várhatóan ma lesz majd MRI-vizsgálat, ami után biztosabbat tudnak mondani az orvosok.

Wilson öt passzából három volt sikeres 23 yardért és egy interceptionért. A helyére Mike White állt be, de a Jets csereirányítója alapesetben Joe Flacco.

Ha esetleg mégis hosszabb időt kellene kihagynia Wilsonnak, akkor Jimmy Garoppolo megszerzése lehetne opció a Jetsnek. A kapcsolat is megvan, hiszen Robert Saleh főedző és Mike LaFleur támadókoordinátor is a 49erstől érkezett tavaly New Yorkba.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!