Connect with us

Hír

A nem létfontosságú veteránok veszélyben érezhetik magukat a héten

Az 53 fős keretszűkítések múlt héten megtörténtek, azonban ez értelemszerűen nem jelenti, hogy kőbe is vannak vésve a keretek. Sok veterán pedig még aggódhat az első heti meccséig, ugyanis elég sok pénzt bukhatnak.

A szabályok szerint minden olyan játékosnak, aki már legalább négy éve van a ligában, garantálttá válik az idei fizetése az első meccset megelőző munkanapon. Tehát amelyik Bills- és Rams-játékos szerda este még az 53 fős keretben van, már biztosan megkapja az idei alapfizetését. Ugyanez igaz a többi 30 csapat játékosára péntek esti határidővel.

Egész gyakran csinálnak a csapatok ilyeneket, hogy az első hét előtt kivágnak valakit, majd a következő héten újraigazolják, így nem kell fixen kifizetni az egész éves bérét, hanem csak ahány meccsen a keret tagja – tehát ha mondjuk a 7. héten kivágják, akkor csak a 2-6. heti fizetését kell állni.

Ezeknek az első hét után kivágott játékosoknak egyébként joga van arra, hogy végkielégítésként megkapják az idei teljes fizetésüket, és utána egy másik csapathoz aláírva megint kapjanak fizetést, azonban ezt karrierjük során csak egyszer tehetik meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!