Connect with us

Podcast

Triple Coverage #417: Előrehozott konferenciadöntők(?) és fordított nap a 6. fordulóban

A 6. fordulóban akár a két konferenciadöntő párosítását is láthattuk, emellett pedig több helyen is meglepetések születtek és gigászok hullottak el. Ahogy szoktuk, természetesen az összes vasárnapi mérkőzést kibeszéltük.

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
2022-10-18 11:37

Talán azt el lehetne még mondani a Giantsről,h úgy állnak 5-1-el,h ebben az idényben még egyszer sem tudtak a legjobb játékosaikkal kiállni.Támadó oldalon a 3 legjobb wr+támadófalemberek,a védőknél is vki mindig hiányzik a front7-ből + a secondaryben folyamatosak a sérülések amit a gyakorlócsapatból töltenek fel.

LG
LG
2022-10-18 19:39

A Packersnél azért kimaradt, hogy Rodgers dobó kézen az a hüvelykujj sérült volt és láthatóan fájt is neki az egész meccsen, mar a legelejétől fogva… nem akarom levenni a keresztvizet a Jets elleni teljesítményről, de ez sem segített a többi mellé (mint ahogy szó volt róla, a támadófal gyenge játéka, a borzasztó gameplan, és a bealvó védők/special teamerek). Nem tehetném meg a szezont, de ahogy szokott, most itt van két jó nagy pofon LaFleur csapatának, amitől remélem észhez térnek a következőkben…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x