Connect with us

Hír

Davis Mills állása sincs biztonságban

Ez nem a másodéves irányítók hete. Justin Fields sérüléssel küzd, Zach Wilson a borzalmas játéka és a felelősségvállalás hiánya miatt kerülhet a padra, de Houstonban sincs biztonságban az eddigi kezdő Davis Mills állása. A főedző Lovie Smith nem állt ki Mills mellett és nyitva hagyta a lehetőségét a lecserélésének.

“Nem vagyunk elégedettek azzal, ahol tartunk. Szükséges, hogy bizonyos dolgokat máshogy csináljunk? Igen, és fogunk is.”

– mondta Smith, majd hozzátette, hogy mivel hétfőn a játékosok nincsenek a létesítményben, így nem tudott velük beszélni, és ennek mindenképp meg kell történnie, mielőtt a médiának beszélnek bármilyen változtatásról.

Ez nagyon úgy hangzik, hogy Smith le fogja cserélni Millst Kyle Allenre, csak előbb még személyesen szeretné velük közölni a hírt.

A Texans 1-8-1-es mérleggel áll, tehát nyilvánvaló, hogy amit most csinálnak, az nem működik. Hétvégén a Commanders ellen például 6, azaz hat támadóyardot sikerült megtenni az első félidőben egy pick-6 kíséretében, de egy héttel korábban is csak nettó 18 passzolt yardig jutott Mills az első 30 percben.

Persze könnyen lehet, hogy Kyle Allennel sem lesz előrébb a Texans, mindenesetre sokat nem veszíthetnek a kipróbálásával. Szervezeti szinten az 1/1-re azért érdemes lenne vigyázni, de másfél meccs “előnyük” van a Panthershöz képest, így egy meglepetés győzelem még bele is fér.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!