Connect with us

Hír

Sérülések: Rashod Bateman és Jordan Davis is hetekre kiesett

Szerencsére a 8. forduló nem a sérülésekről szólt, de azért nem mindenki úszta meg a hetet. 

A Ravens pár hétre elvesztette első számú elkapóját, Rashod Batemant egy lábfejsérülés miatt. Már így is kihagyott két fordulót korábban, de azóta visszatért. A jelek szerint vagy rásérült, vagy nem pihentették eleget, így további kihagyásra kényszerül. Az sem elképzelhetetlen, hogy sérültlistára fogják tenni, ami minimum négy hét kényszerpihenőt jelentene – erről viszont még nem döntött a stáb és könnyen lehet, hogy hamarabb pályára léphet majd. Nagy veszteség a Ravensnek, ugyanis vele együtt is az egyik legrosszabb WR-sora volt a csapatnak, nélküle meg aztán főleg, a passzjáték pedig szenved is a hiányában.


Az Eaglesnél az első körös nose tackle Jordan Davis szedett össze egy bokasérülést a vasárnapi Steelers elleni mérkőzésen. Ian Rapoport információi szerint az ilyen sérülések általában 4-6 hét kihagyással járnak, így nála sem elképzelhetetlen, hogy IR-re teszik. Egyelőre ez nem történt meg és nem is kezelik úgy Philadelphiában a helyzetet, hiszen csak arról nyilatkoztak, hogy most csütörtökön szinte biztosan nem tud majd játszani. Az ő kiesése is nagy érvágás, ugyanis nincs még egy nose tackle-je a csapatnak, akit az 5 emberes frontokban be lehetne vetni.


Hasonló bokasérülést szedett össze a Vikings tight endje, Irv Smith, így a tapasztalatok alapján rá is hasonló 4-6 hét kihagyás várhat, bár nála sem állapítottak meg még pontosabb időtávot. A fiatal játékosnak idén 168 yardja és 2 TD-je van, a sérülése után Johnny Mundt kapott nagyobb szerepet.


A Patriotsnál az elkapó DaVante Parker térde sérült meg a Jets ellen mindössze egy snap után. A hosszú kihagyást megúszta, de várhatóan a héten nem tud majd pályára lépni. A Pats jövő héten bye weekre megy, így Parkernek is lesz ideje kiheverni a sérülést – és épp a Jets elleni visszavágón térhetne vissza a 11. fordulóban.


A Colts egész évre elvesztette a pass rusher Tyquan Lewist, mert a térdkalácsához kapcsolódó ín elszakadt a bal térdében. Nagyon durva egybeesés, hogy neki volt már hasonló sérülése, a jobb térdében tavaly ugyanez az ín szakadt el konkrétan egy évvel ezelőtt Halloweenkor.


A Dolphins tavalyi második körös guardja, Liam Eichenberg jobb hírt kapott a vártnál, ugyanis az MRI-vizsgálatok szerint nem az ACL-e, hanem az MCL-e szakadt el, így ugyan kihagyás vár rá, de nem kell kiülnie a szezon hátralévő részét. A helyére a tavalyi draftolatlan Robert Jones állt be.


A Saints 3-4 hétre elvesztette a veterán futó Mark Ingramet, miután meghúzódott az MCL a térdében. Ő volt eddig a második számú futója a csapatnak és Alvin Kamara mögött így már csak Dwayne Washington van az aktív keretben a running backek közt – hacsak nem számoljuk Taysom Hillt is ide.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!