Connect with us

Hír

Trade pletykák a mai határidő előtt

Magyar idő szerint ma este 21 óráig cserélhetnek egymás közt a csapatok, és ugyan láttunk már több trade-et is (Christian McCaffrey a 49ersbe, Robert Quinn az Eaglesbe, Kadarius Toney a Chiefsbe, Roquan Smith a Ravensbe), ma még akár több is összejöhet. Most összeszedtük az utóbbi napok híreszteléseit a különböző insiderektől.

A legfrissebb az, hogy több csapat is érdeklődik a Colts futója, Nyheim Hines iránt, és egyes infók szerint elég jó esély van arra, hogy el fogják adni a mai napon. Emellett több indianapolisi játékos iránt is van érdeklődés, és minden bizonnyal eladók lesznek a határidő előtt – már csak arra várnak, hogy a megfelelő ellenértéket megkapják.


A Bears egyáltalán nem biztos, hogy leállt a kiárusítással Robert Quinn és Roquan Smith elcserélése után. További célpont lehet az érdeklődők számára a safety Eddie Jackson és a futó David Montgomery.


Bradley Chubb kapcsán múlt héten elég sok pletyka érkezett, hogy ha a Broncos kikapna a Jaguars ellen, akkor jó esély lenne az elcserélésére. A vereség nem történt meg, így alább is hagytak ezek a híresztelések, de olyan azért érkezett, hogy a Dolphins és a Jets is érdeklődik a pass rusher iránt. Olyan hírek is érkeztek a hétvégén, hogy első körös picket is visszautasított a csapat, bár azt nem tudni kitől (és hogy melyik évi első kör).


Ha már Broncos, az elkapó Jerry Jeudy iránt pedig meglepő módon a Giants érdeklődik. Az elkapó szekcióba értelemszerűen bőven elférne, de az újjáépülés első évében nem vártuk, hogy Giants vásárló lesz a határidő előtt.


Ha már elkapók, a Jetsnél kitartanak amellett, hogy nem fogják elcserélni Elijah Moore-t, aki már múlt héten is elégedetlen volt a helyzetével, a frusztrációja pedig csak tovább nőtt a Patriots elleni találkozó után.


A Saintsnél már múlt héten is lehetett olyan pletykákat hallani, hogy megfontolják Alvin Kamara elcserélését. Akkor még olyan hírek érkeztek, hogy az Eaglestől visszakérnék az eladott első körös pickjüket a futóért, a hétvégén pedig arról számoltak be az insiderek, hogy egy McCaffrey-hez hasonló ellenértéket szeretnének Kamaráért. Azóta a running back szerzett három TD-t a Raiders ellen.


A Commandersnél a védőfalember Daron Payne iránt érdeklődnek sokan, de a csapat állítólag nem akar tőle megválni. A fővárosiak két győzelmet hoztak össze egymás után, így 4-4-es mérleggel versenyben lehetnek a wild cardért, de azt már a nyáron lehetett hallani, hogy nem akarnak majd hosszabbítani Payne-nel jövőre.


A Jaguarst többen is hívják a pass rusher Josh Allen kapcsán, és mivel a csapat szezonja elindult lefelé a lejtőn, így egyre hangosabbak az ezzel kapcsolatos hangok, de a Jaguars inkább megtartaná a játékost – és ez is lenne a logikus lépés.


A Texansnál (Brandin Cooks mellett) a pass rusher Jerry Hughes miatt csörögnek a telefonok, de a csapat állítólag nem akarja eladni. Azt tippelnénk, hogy itt valószínűbb, hogy egy megfelelő ellenérték fejében meggondolnák magukat a vezetők.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!