Connect with us

Hír

TRADE: Az utolsó pillanatban CB-t szerzett a Falcons a Chiefstől

Bőven a határidő lejárta után érkezett a hír Field Yatestől, hogy még éppen a határidő előtt le tudott bonyolítani egy cserét a Falcons és a Chiefs, aminek keretében a cornerback Rashad Fenton teszi át a székhelyét Atlantába. A Chiefs mindössze egy kondíciós hetedik körös picket kap azért, hogy felszabadíthasson $1,4 milliót a sapkában.

Fenton kikerült a kezdőből KC-ben, ennek ellenére meglepő a lépés a Chiefstől, hiszen legalább használható mélységet nyújtott volna, nem spóroltak sokat és még csak szemmel látható ellenértéket sem kaptak érte. A Falconstól egy próbát mindenképp megér, hiszen még ha idén nem játszott jól a 2019-es hatodik körös játékos, az utóbbi három évben teljesen korrekt teljesítményt nyújtott.

A Chiefsnél esetleg Odell Beckhamre kell a pénz? Már Travis Kelce szerződésének átalakításakor is erről lehetett spekulálni, habár Kadarius Toney megszerzése után talán kevésbé tűnt valószínűnek az a lépés.

Még egy Falconsszal kapcsolatos hír, hogy szintén az utolsó utáni pillanatban elcserélték a safety Dean Marlowe-t a Billshez egy 2023-as hetedik körös pickért. Buffalóban Micah Hyde egész évre kidőlt, Jordan Poyer pedig most szedett össze egy sérülést, így kellett valamit kezdeni a safety poszttal – habár ez maximum kis sebtapasz a gondokra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!