Connect with us

Hír

Ugyan Sam Darnold készen áll a visszatérésre, ismét PJ Walker kezd a Panthersben

A Panthers aktiválta Sam Darnoldot a sérüléslistáról, ráadásul Baker Mayfield is bevethető, ennek ellenére az előző fordulóban kritikán alul teljesítő PJ Walker lesz ismét a csapat kezdő irányítója (via Tom Pelissero).

Walker volt a csapat kezdője az elmúlt négy meccsen, de a gárdának csak 1-3-as mérleg jött össze vele. A Bengals ellen ráadásul csak három jó passza volt kilenc yardért és két INT-ért, miközben a helyére beszálló Baker Mayfield 155 yardot és két TD-t tett a közösbe (bár ez már garbage time-ban született).

Tegyük azonban hozzá, hogy az ezt megelőző két mérkőzésen viszont kifejezetten jól játszott a korábbi XFL-sztár, köztük a Falcons elleni hosszabbításos vereség során is (ami a legkevésbé rajta múlott, hiszen két meccsnyerő rúgást is kihagyott Eddy Pineiro. A soron következő ellenfél épp az említett Falcons lesz a csütörtök esti rangadó során.

A Tankathon számításai szerint egyébként a 2-7-es Panthers jelenleg az 1/2-es cetli birtokosa, de a 13. helyezett Brownsnak is csak 3-5-ös mérlege van, így 1-2 győzelem nagyon sokba kerülhetne a draft pozíciót tekintve. Ha a most vasárnapi Walkert kapjuk, akkor ez nincs veszélyben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!