Connect with us

Hír

Nézzük, kik nem játszanak ma este

11 mérkőzést rendeznek holnap, így 22 csapatnak kellett leadnia a végső sérülésjelentését a találkozójuk előtt. Most végignézzük, kik kaptak out és doubtful besorolást, tehát kik nem játszanak biztosan és jó eséllyel vasárnap. A fontosabb kérdőjeles játékosokat is megemlítjük, viszont akik már IR-en vannak, azok nem kerülnek fel a sérülésjelentésre. 

Lions @ Jets

A Lionsből nem játszik a DT Michael Brockers, az OT Kayode Awosika és a LB Derrick Barnes. A Jets legnagyobb hiányzója az irányító Mike White, de nem lesz ott a pályán a remek elkapó Corey Davis és a CB Brandin Echols sem.

Falcons @ Saints

A Falconsból csak a támadófalember Chuma Edoga nem lép pályára, míg a Saintsből az LB Zach Baun és a safety PJ Williams maródi.

Steelers @ Panthers

A Steelersből a kezdő irányító Kenny Pickett mellet Myles Jack (LB) nem bevethető, a Panthersből pedig csak a linebacker Brandon Smith hiányzik.

Eagles @ Bears

Az Eagles egyetlen hiányzója a safety Reed Blankenship. A Bearsben viszont nem lesz ott Chase Claypool (WR), Trevon Wesco (TE) és Larry Borom (OT).

Chiefs @ Texans

A Chiefsből senki nem kapott kérdőjeles vagy doubtful besorolást. A Texansból ugyanakkor hiányozni fog a WR Nico Collins és Brandin Cooks, a CB Steven Nelson és Derrick Stingley, a futó Dameon Pierce, a G Kenyon Green és a DT Taylor Stallworth.

Cowboys @ Jaguars

A Cowboys egyetlen hiányzója a TE Jake Ferguson, míg a Jaguarsból senki nem kapott kérdőjeles vagy doubtful besorolást

Cardinals @ Broncos

Zach Allen (DE) és Byron Murphy (CB) biztosan nem lép pályára a Cardinalsban. A Broncosból Russell Wilson mellett két elkapó, Kendall Hinton és Courtland Sutton maródi.

Patriots @ Raiders

A Patriotsból Jalen Mills (CB ), DeVante Parker (WR) és Isaiah Wynn (OT) nem tudja vállalni a játékot. A Raidersből a guard Alex Bars és a CB Rock Ya-Sin nem fog pályára lépni.

Titans @ Chargers

A Titans megint kórházcsapatot, ugyanis Denico Autry (DE), Tre Avery (CB), C.J. Board (WR), Treylon Burks (WR), Kristian Fulton (CB), Dontrell Hilliard (RB) és Amani Hooker (S) sem játszik ma. A Chargersnél csak az elit safety Derwin James maródi.

Bengals @ Buccaneers

A Bengalsból Jalen Davis (CB), Trey Hendrickson (DE), Mike Hilton (CB ) és Hayden Hurst (TE) nem tud pályára lépni. A Bucsból az LB Genard Avery, a CB Jamel Dean, a pass rusher Carl Nassib és a DT Vita Vea fog hiányozni..

Giants @ Commanders

Joshua Ezeudu (G), Adoree’ Jackson (CB) és Shane Lemieux (G) maródi a Giantsnél. A Commanersből pedig biztosan hiányozni fog a támadófalember Saahdiq Charles.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!