Connect with us

Hír

Odell Beckham helyett TY Hiltont igazolta le a Cowboys

A Cowboys nagyon meg akarta erősíteni az elkapósorát és emiatt aktívan érdeklődött is Odell Beckham iránt. Azonban utóbbi különös hozzáállása miatt (nem akarja megmutatni magát az edzőpályán és úgy általában nem akar pályára lépni az alapszakaszban) végül más irányba kezdett nézelődni a franchise és leigazolta a Colts helyi ikonját, TY Hiltont.

Hilton 2012-ben harmadik körös volt, karrierje első hét évében ötször lépte át az 1000 yardos határt az alapszakaszban és 1263 yardot átlagolt idényenként a rájátszással együtt. 2018 óta viszont közel sem került az 1000 yardhoz, tavaly pedig mindössze 23 elkapása volt 331 yardért tíz meccs alatt. Egyértelműen megkopott a játéka, de még lehet a tankjában pár jó meccs 2-3. számú elkapóként.

Hilton egész jó szerződést kapott, négy meccsre garantáltan hazavihet 600 ezer dollárt plusz meccsenként még 50 ezret. Emellett vannak ösztönzők a kontraktusban, ha 30%-ot pályán van és nyer a csapat a wild card körben akkor további 100 ezret, disivional győzelem esetén további 150 ezret, konferenciadöntős sikerért további 200 ezret, Super Bowl győzelemért további 250 ezret kap, tehát összesen 1,5 milliósra rúghat a szerződése.

CeeDee Lamb és Michael Gallup mellé kellett egy harmadik számú opció, hiszen James Washington és Jalen Tolbert sem bevethető / csalódást keltő idén, ezt az űrt próbálja majd Hilton betölteni. Meglátjuk milyen sikerrel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!