Connect with us

Hír

Von Millert IR-re tette a Bills

Von Miller pár napja még azt nyilatkozta, hogy akár már a 14. fordulóban visszatérhet a pályára. Ez nagyon optimista becslés volt, amivel a Bills orvosai olyannyira nem értettek egyet, hogy a csapat IR-re tette a pass rushert, így minimum négy meccset ki kell hagynia és legközelebb csak a 17. fordulóban léphet pályára.

A pass rusher idén szokásához híven elit szinten játszott eddig. 450 snapen volt a pályán, ebből 311 volt pass rush snap, amelyeken 45 nyomásgyakorlás és nyolc sack került a neve mellé. A hiánya természetesen nagy érvágás, de a visszatéréséig egyedül a Dolphins támadósora jelent kihívást a védelemnek, a Jets és a Bears támadósora bőven a fogható kategória még Miller nélkül is. Vélhetően ez is közrejátszott abban, hogy nem erőltetik a visszatérését és inkább pihentetik, amíg 100 százalékos nem lesz – úgyis a rájátszásban lesz rá nagy szükség.

Jó hír azonban, hogy két pass rusher, Greg Rousseau és AJ Epenesa újra egészséges, velük pedig azért vállalhatóan néz ki a csapat pass rush-a.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!