Connect with us

Beharangozó

Divisional szombat – Tippek és kibeszélő

Most következik a szezon legjobb hétvégéje, 4 mérkőzést láthatunk a liga krémjével, az NFL legjobb 8 csapatával! Mutatjuk, mi vár ránk ma este és éjjel, aztán ha mindenki mindent elolvasott, kezdődhet a kibeszélés a kommentek közt! Vagy ajánljuk támogatóinknak a Discord szerverünket, ahol a meccsnapi kibeszélőben (is) elég nagy élet szokott lenni!

Jacksonville Jaguars @ Kansas City Chiefs (22:30)

Ez lesz a hatodik év zsinórban, hogy a két csapatból az egyik ott lesz a konferenciadöntőben, szóval két nagyágyúról van szó!* Andy Reid ellen nehéz fogadni pihenőhét után, hiszen 27-4 a mérlege ilyen helyzetekben. Azonban az érme másik oldalán ott van egyrészt Trevor Lawrence, aki sosem kapott még ki szombaton (37-0), másrészt Doug Pederson, aki hétből hatszor underdog volt a rájátszásban, azonban ebből ötöt (!) megnyert! Nehéz elképzelni, hogy a Chiefs támadósort megállítsa a Jaguars, de a KC idén nem szokta kiütni ellenfeleit, ami most probléma lehet, ugyanis Pederson a meccs elején megnézegeti, hogy mik az ellenfél tendenciái, szabályai bizonyos formációkra, majd ezt követően kihasználja ezeket és ellenük fordítja, ahogy tette a Chargers ellen is 27-0-s hátrányban. Szóval szerintem a Chiefs behúzza, de nem touchdownnál nagyobb különbséggel.

*Érezd az iróniát, ötből négyszer a Chiefs volt ott!

Beharangozó

Tipp: Jaguars +8,5

New York Giants @ Philadelphia Eagles (02:15)

Az Eagles az utóbbi hat évben uralta ezt a párharcot (11/13 győzelem), azonban a Giants 1990 óta mind a hat meccsét megnyerte első kiemelt ellen a rájátszásban, tehát az Óriások igazi óriásölők. Az egyértelmű, hogy az Eagles kerete erősebb, azonban a Giants edzői stábja kiváló munkát végez idén, nem véletlen jutottak el idáig. Offense oldalon Daniel Jones futásaira támaszkodhatnak, a védelemben pedig a káoszos blitzes megoldásban lehet bízni, mert enélkül nehezen veszik fel a versenyt az Eagles fegyvereivel. A falak csatája is érdekes lesz, a Sasok védőfala dominálhat, a másik viszont erősség vs. erősség matchup lesz igazi nagyvadakkal. Az Eaglesnek illene ezt behúznia, de van olyan forgatókönyv, ahol a Giants minimum szorosan tartja. A 6,5-ös spread jobban tetszene, de eggyel magasabbra is megyek a Sasokkal.

Beharangozó

Tipp: Eagles -7,5

Spread tippjeim múlt héten: 5-1
Szezonban (5. héttől): 97-95-6 (végre pozitívban!!)

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!