Connect with us

Érdekességek

Megdönthetetlennek tűnő rekordot állított fel Brock Purdy

A 2022-es idény Wild Card köre előtt soha nem fordult elő, hogy egy hetedik körös újonc irányító kezdőként lépjen pályára a rájátszásban. Most viszont két hetedik körös rookie – Skylar Thompson és Brock Purdy – is a kezdőben kapott helyett, így értelemszerűen ők ketten a valaha volt legalacsonyabban kiválasztott újonc irányítók, akik valaha pályára léptek a PO-ban.

Thompson a hetedik kör 247. választási jogával került a Dolphinshoz, míg Purdy a 2022-es draft Mr. Irrelevantja volt, vagyis a 7/262-os cetlivel választotta ki a 49ers. Nagyon jó esély van arra, hogy soha nem lesz kezdő a rájátszásban olyan újonc irányító, akit ennél alacsonyabban választanak ki, és nemcsak azért, mert Purdy utolsóként kelt el egy drafton, hanem mert egy olyan drafton lett ő Mr. Irrelevant, ahol az NFL a szokásos 32 kompenzációs picken felül hat extra cetlit is kiosztott.

Emellett amolyan bónuszként Purdy lett az első olyan újonc irányító 2012 óta, aki nyerni tudott élete első rájátszásmeccsén – akkor egy bizonyos Russell Wilsonnak sikerült ez a bravúr. Ha nem is feltétlenül vár rá hasonló karrierív, már most többet ért el, mint amiről a legtöbben csak álmodnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!