Connect with us

Beharangozó

Super Wild Card vasárnap – Tippek és kibeszélő

Éjjel belekóstoltunk a rájátszásba, ma pedig jöhet az utóbbi hónapokban jól megszokott vasárnapi adag. Mutatjuk, mi vár ránk ma este és éjjel, aztán ha mindenki mindent elolvasott, kezdődhet a kibeszélés a kommentek közt! Vagy ajánljuk támogatóinknak a Discord szerverünket, ahol a meccsnapi kibeszélőben (is) elég nagy élet szokott lenni!

Miami Dolphins @ Buffalo Bills (19:00)

Lehet playoff meccset nyerni Skylar Thompsonnal irányító poszton? Nem sok esély van erre a fogadóirodák szerint sem, de ha sikerül jól futtatni a labdát, védőoldalon pedig káoszt okozni és belekényszeríteni Josh Allent valami buta hibába, akkor lehet esélye szorosan tartani a találkozót a Miaminak. A győzelmet viszont nagyon nehéz elképzelnem, egyszerűen ekkora különbséget QB poszton nem lehet ellensúlyozni, főleg ha még a védelmed sem igazán jó.

Beharangozó

Tipp: Dolphins +14

New York Giants @ Minnesota Vikings (22.30)

Folytatódik a Giants tündérmeséje vagy a Vikings ismét össze tud hozni egy egy labdabirtoklásnyi győzelmet? Nagyon érdekesnek ígérkezik ez a párharc, és nagyon nehéz elképzelni, hogy ne legyen szoros a vége. A nagy kérdés az lesz, hogy Wink Martindale védőkoordinátor mennyire ragaszkodik klasszikus sokat blitzelős taktikájához, vagy képes ezt felrúgni és Justin Jefferson megállítására berendezkedni. Legutóbb megpróbálta és nagyrészt működött is, de Jefferson végül túl tehetségesnek bizonyult – most viszont visszatér Adoree Jackson, így jobb esélyei lehetnek az Óriások védelmének. Ezen eldőlhet a találkozó, erre érdemes figyelni a labda ezen oldalán.

Beharangozó

Tipp: Giants +3

Baltimore Ravens @ Cincinnati Bengals (02:15)

Lamar Jacksonnal hihetetlenül jó meccs lehetett volna ez, azonban Tyler Huntley-val csökken a színvonal, hiszen vele még idén nem sikerült átlépni a 17 pontos határt. Pedig ha van védelem az AFC-ben, amelyik meg tudja állítani Burrow-ékat, akkor az egyértelműen a Ravensé, amely két meccsen 44 pontot engedett csak a Bengalsnak (ráadásul ebből két TD turnover után született) és Burrow négy ide legrosszabb meccséből kettőt ellenük hozta össze. Baromi jó a Hollók védelme, két mély safetyvel elveszik a hátsó területeket, a szélen jól tudnak emberezni, emellett nagyon jól rejtik el szándékaikat, zavarba hozzák az irányítót. Alig várom ezt a matchupot és simán látom a Ravens győzelmét – ezen az oldalon. A probléma az, hogy Huntley-ék nem fognak tudni elég pontot feltenni a táblára. De ha a Ravens védelem szerezne mondjuk egy pick-sixet, akkor beszélhetünk.

Beharangozó

Tipp: Ravens +9,5

Spread tippjeim tegnap: 1-1
Szezonban (5. héttől): 93-95-6

*És mivel hétfőn nem lesz ilyen összegző cikk, így bedobom ide a tippem a Buccaneers-Cowboysra: Cowboys -2,5*

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!