Connect with us

Hír

Egy hét múlva jön az NFL 2023-as menetrendje

Lement a draft, de máris jön egy újabb fontos dátum az NFL naptárában. Méghozzá a 2023-as menetrend közzététele. Adam Schefter információi szerint május 11-re tűzték ki ezt a dátumot a ligában, így magyar idő szerint május 12-én péntek hajnalban már tudni fogjuk a csapatok egész szezonos menetrendjét.

Az a szezon lezárultával kiderült, hogy az egyes csapatok pontosan kivel fognak játszani hazai pályán és idegenben, azt viszont még nem tudjuk, hogy melyik forduló hogyan fog felépülni. Ilyenkor a menetrend készítői összeülnek és heteken át folytatnak szimulációkat a tévétársaságokkal egyeztetve, hogy a 272 mérkőzést pontosan milyen sorrendben rakják össze.

Pár dolgot persze már tudunk, például hogy a szezon a címvédő Chiefs otthonában kezdődik majd szeptember 7-én, vagy hogy idén már lesz egy mérkőzés Black Friday napján (november 24) pénteken, vagy hogy idén háromszor is dupla hétfő esti rangadónk lesz (sőt, rugalmasan is kezelik majd a hétfői párosításokat és a szezon végén változtathatnak rajtuk), illetve hogy a nemzetközi meccseken a Jaguars, a Chiefs, a Patriots, a Titans és a Bills lesz pályaválasztó.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!