Connect with us

Draft

Steal steal hátán, avagy Stealers draftértékelő

Vannak a jó draftok, vannak a nagyon jó draftok, és ott van a Steelers idei draftja, aminél nem nagyon lehetett volna jobbat összehozni. 

1/14 Broderick Jones, OT, Georgia

Talán a legfontosabb feladat az volt a Steelers számára idén, hogy rendbe rakja a támadófalát és megvédje Kenny Pickettet. Ezért jött a piacon a guard Isaac Seumalo, és ezért volt nagyon valószínű, hogy egy tackle-t szeretnének szerezni. Viszont azt is tudni lehetett, hogy a helyükön már nem fog maradni senki, így fel kellett mozogni. Ezt pedig tökéletesen oldották meg.

Kiment Paris Johnson, Darnell Wright és Peter Skoronski is az első 11 választással, így már csak Broderick Jones maradt, akire tudni lehetett, hogy a Jets kivetné a hálóját. Úgyhogy pont a Jets elé ugrottak be egy 4. kört beáldozva. A vicces az egészben az, hogy ez minden értéktáblázat alapján olcsó volt, és mint kiderült azért, mert Bill Belichick ki akart szúrni a Jetsszel, hiszen szívből utálja a franchise-t. A Steelers pedig kihasználta ezt és egy 3. kör helyett csak 4. kört kellett beáldozni.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!