Connect with us

Draft

Szerencsével, de sikerült – Titans draftértékelő

A Titans idén belekezdett egy kisebb újjáépítésbe, aminek az egyik legfontosabb eleme egy új franchise irányító megtalálása volt. Ez végül, ha szerencsével is, de sikerült, ráadásul ezen kívül is nagyon jó draftja volt a csapatnak.

1/11 Peter Skoronski, OT/G, Northwestern

A draft előtt arról szóltak a pletykák, hogy a Titans fel fog cserélni a Cardinals helyére, hogy az 1/3-as cetlivel kiválassza CJ Stroudot. Ebből aztán nem lett semmi, a Texans ugyanis mindenki meglepetésére kiválasztotta az Ohio State irányítóját. Ettől függetlenül még felmozoghatott volna a Titans Will Levisért vagy Anthony Richardsonért, de a Texans effektíve all int mondott a pass rusher Will Andersonra, és az 1/12-es, a 2/33-as, illetve egy 2024-es első- és harmadik körös pickért megszerezte a Cardinals 1/3-as cetlijét.

Egy franchise irányító természetesen mindennél többet ér, talán Stroudért még bele is ment volna a licitháborúba a Titans, de a maradékért nem volt értelme ilyen ellenértéket feláldozni. Sem Levis, sem Richardson nem ért effektíve három első kört (egyébként Anderson sem), pláne nem úgy, hogy a Texans jövőre is jó eséllyel a top 10-ben fog húzni, amit Arizonában is nyilván tudtak, tehát ennél is többet kellett volna feláldoznia a Tennessee-nek.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!