Connect with us

Draft

Ezt elkapkodtuk – Jaguars draftértékelő

A Jaguars végre elindult a helyes úton, így annak ellenére bizakodva várhatták a draftot, hogy ez a műfaj finoman fogalmazva sem Trent Baalke general manager erőssége.

Eleve sok pickkel indult neki a börzének a csapat, de több csereberének köszönhetően végül 13 választással hagyták maguk mögött a rendezvényt, ami a franchise történetében a legtöbb. Ebből a 13 pickből pedig alig sikerült maradandót alkotni, kicsit olyan volt a Jaguars draftja mintha pár hiányposztot akarna csak foltozni a gárda, amúgy meg hosszútávú projekteket húz. Ez pedig erősen megkérdőjelezhető, mert bármilyen biztató volt a gárda, de azért még nem Super Bowl aspiráns.

1/27 OT, Anton Harrison, Oklahoma

Az első húzásra egészen a 27. pickig kellett várni, ugyanis előbb a Giantsszel, majd a Billsszel is cserélt a csapat, előbb egy, majd két helyet hátrébb csúszva. A Óriásoktól ezért cserébe egy plusz ötödik és hetedik kört, a Bölényektől pedig egy negyedik kört zsebeltek be. Állítólag volt egy harmadik csereajánlata is a csapatnak, de ezt már nem merték bevállalni, nehogy elveszítsék a kiszemeltjüket.

Ez a kiszemelt pedig Anton Harrison volt, aki nagy valószínűséggel a draft folyamat végén került csak a csapat első körös célkeresztjébe. Történt ugyanis, hogy a csapatnak hiába volt három offensive tackle-je az idény végén, az offseasonben előbb elvesztették Jawaan Taylort a szabadügynökpiacon, majd pár nappal a draft előtt jött a váratlan hír, hogy Cam Robinson eltiltás elé néz.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Click to comment

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!