Connect with us

Hír

111 sackes pass rushert igazolt a Panthers

A Panthers egy évre leigazolta Justin Houstont, írja Adam Schefter. Egy évre szerződtették $6 milliós garantált alapfizetéssel, amin felül még egy milliót összeszedhet ösztönzőként. A karrierje során 111,5 sacket gyűjtő 34 éves pass rusher így 2019-2020 után újra együtt dolgozhat Frank Reich-kal.

Houston még 2011-ben került a ligába, a Chiefs választotta ki a harmadik körben. 2012 és 2014 között top 5-ös szinten teljesített, 43 meccsen 43 sack került a neve mellé. Ezt követően viszont rendre meggyűlt a baja a sérülésekkel, a következő négy szezonból egyet sem tudott végigjátszani és a 10 sackes határt sem sikerült átlépnie. 2019-ben aztán távozott Kansasből és aláírt a Coltshoz: első évében 11, a másodikban 8 sacket gyűjtött és minden meccsen pályára lépett. Az elmúlt két idényben a Ravenst erősítette, tavaly rotációs szerepben 9,5 zsákolást jegyzett 14 mérkőzésen.

A Panthersnek nagy szüksége volt egy pass rusherre, ugyanis Brian Burns túloldalán elég nagy lyuk tátongott, vélhetően Marquis Hayes lett volna a kezdő. Houston kapásból a csapat második legjobb edge rushere lesz, viszont a terhelésével majd gondosan kell bánnia Ejiro Evero védőkoordinátornak és stábjának, hiszen nem mai csirke már, így teljes értékű kezdőként biztosan nem lehet már rá számítani – kifejezett pass rush szituációkban viszont rendkívül hasznos tagja lesz a defense-nek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!