Connect with us

Hír

TRADE: A Steelerstől szerzett támadófalembert a Rams

A Ramsnek tavaly hatalmas problémája volt a sérülésekkel a támadófalában. Idén szeretnék ezt elkerülni, illetve ha mégis beütne a katasztrófa, akkor igyekeznek mélyebbek lenni a poszton. Ezért most megszerezték a Steelerstől a tavaly egész évben kezdő guardot, Kevin Dotsont – írja Ian Rapoport.

Ellenértéket tekintve így néz ki a dolog:

  • A Rams kapja: Kevin Dotson (OL), 2024/5. + 2025/6.
  • A Steelers kapja: 2024/4. + 2025/5.

A 2020-ban negyedik körös játékosnak már több mint 2000 profi snap van a lábában, tavaly végigjátszotta a szezont left guard poszton. Futásblokkolásban sosem volt még csak átlagos sem, passzblokkolásban viszont megüt egy korrekt szintet. Idén a Ramsnek $2,7 millió dollárjába kerül majd, márciusban pedig szabadügynök lesz jelen állás szerint.

A Steelers az utóbbi két évben felturbózta a guard posztját, hiszen tavaly James Daniels, idén pedig Isaac Seumalo érkezett a piacról, így Dotson mostanra kikerült a kezdőből. A Ramsnél viszont akár kezdhet is, hiszen ugyan az egyik guard poszton az újonc Steve Avila helye biztosnak tekinthető, a másikon verseny volt Tremayne Anchrum és az eredetileg left tackle Joe Noteboom közt, és a jelek szerint annyira azért nem voltak meggyőzőek.

Az mindenesetre érdekes, hogy a Rams egy újjáépítés elején drafttőkét áldoz fel, és nem gyűjtögeti azt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!