Connect with us

Érdekességek

A Browns védelme felfoghatatlanul jó

Aki már látott idén Browns meccset, annak feltűnhetett, hogy brutálisan jó a csapat védelme. Aki nem látott még idén Browns meccsen, annak itt van az ábra bizonyítékként.

A képen azt láthatjuk, hogy a támadások hány százalékában engedett TD vagy mezőnygólt a védelem, illetve hány százalékban harcolt ki puntot vagy turnovert. Ez alapján a Browns védelme mindössze a drive-ok 38 százalékában engedett TD-t vagy egyáltalán first downt, míg a második Billsnél ez az arány 61 százalék, a ligautolsó Broncos esetében pedig 84 százalék! Sőt, ha a mezőnygólokat is számoljuk, akkor a Cleveland védelme csak a támadások 51 százalékában engedett pontot, ami még mindig sokkal jobb arány, mint amit bármelyik csapat fel tud mutatni kizárólag a TD-ket nézve.

Mindebből következik, hogy a Browns védelme kényszerítette ki a legtöbb puntot (44 százalék), miközben csak egyetlen gárdának van legalább 20 százalékos aránya.  Persze nem a legjobb ellenfelek ellen lépett eddig pályára az egység, de ettől még tény, hogy zseniális munkát végeznek Jim Schwartzék.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!