Connect with us

Érdekességek

Patrick Mahomes újabb rekordot döntött

Nem sok olyan rekord van, amit Patrick Mahomes a lehetőségeihez mérten ne döntött volna már meg. Többek között ő érte el a leggyorsabban a 100 passzolt TD-t (40 meccs kellett hozzá), a 10 ezer (34 meccs), a 15 ezer (49 meccs) és 20 ezer (67 meccs) passzolt yardot, illetve a Bears elleni teljesítményével neki jött össze leghamarabb a 25 ezer passzolt yard is karrierje során (83 mérkőzés).

A Bears elleni találkozó előtt Mahomesnak 24 772 passzolt yardja volt 82 meccsen, ami egy impozáns 302 yardos átlagot jelent. Mindössze 228 kellett neki a rekordhoz, ő pedig 272-vel fejezte be a mérkőzést, így pedig sikerült rekordot döntenie. Nem mintha ez kérdéses lett volna, a korábbi csúcstartó Matthew Staffordnak (aki a korábbi rekordokat is tartotta) 90 találkozó kellett a 25 ezer yardhoz, tehát ez tényleg csak formalitás volt.

A héten pedig újabb rekord néz ki a Chiefs fiatal irányítójának, ugyanis mindössze egyetlen TD-re van a 200-as határtól. Amihez a jelenlegi csúcstartó Dan Marinónak 89 mérkőzés kellett, az Mahomesnak 84 alatt összejöhet.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x