Connect with us

Hír

Shaq Leonard ki van akadva, hogy kevesebb szerepet kap

Shaq Leonard a liga egyik legjobb linebackere volt pár évvel ezelőtt, kétszeres All-Prónak mondhatja magát. Tavaly azonban 14 meccset kellett kihagynia egy sérülés miatt, és úgy tűnik nem sikerült a régi formájában visszatérnie. Épp ezért kevesebbet küldik pályára, ő pedig frusztrált a szerepe miatt.

Korábban le sem lehetett vinni a pályáról, gyakorlatilag a snapek közel 100 százalékában ott volt a gyepen. Idén azonban körülbelül 70 százalékosra csökkent a játékideje, múlt héten a Panthers ellen még Zaire Franklin sérülése ellenére sem volt fenn harmadik kísérleteken és még csak a korai downokon is osztozott a szerepen EJ Speeddel. Leonardnak pedig ez nem tetszik.

“Mit tehetnék? Mit csinálok rosszul? Vagy csak nem hisznek bennem? Nem csinálok meg játékokat? Rossz vagyok futás ellen? Vagy a passzjátékban? Mondjatok valamit, hadd aludjak jobban. Úgy érzem mindent beleadok az edzéseken és a meccseken, akár egy, akár 70 játékról van szó. Teszem a dolgom, ember. Ez szívás, őszintén, nagy szívás.”

– mondta a linebacker, via Kevin Bowen.

A PFF értékelései szerint egyébként coverage-ben esett vissza a játéka, de azért drasztikus dologról nincs szó. A nagy játékok viszont elmaradnak, nincs sackje, kierőszakolt fumble-je és interceptionje sem idén. Fumble-jeiről pedig korábban híres volt, 2021-ben hét darabot is kiharcolt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!