Connect with us

Hír

A Falconsnak a Cardinals elleni meccs az idei Super Bowl

A Falconsnál nagyon furcsa dolgok történnek az utóbbi hetekben. Most épp az aktuális kezdő irányító Taylor Heinicke mondott egy elég érdekes dolgot a jelenleg 1/1-es Arizona Cardinals elleni meccs előtt.

“Mindannyian mindent beleadunk ebbe a meccsbe. Jövő héten bye weekünk van, szóval most ez a mi Super Bowlunk. Megpróbálunk nyerni és remélhetőleg kicsit jobban érezzük majd magunkat a bye week alatt.”

– mondta az irányító, via Atlanta Journal-Constitution.

Persze jó hozzáállás, ha minden meccsre maximális beleadással készülnek és mindig az adott heti találkozót tartják az egyetlen fontos dolognak, de azért mégiscsak kicsit vicces Super Bowlnak nevezni egy 1-8-as mérleggel álló csapat elleni mérkőzést. Főleg hogy nem is élet-halál harcról van szó a Falcons esetében, hogy ez döntene egy jövő heti rájátszásról, hiszen a 10. fordulóban vagyunk, az Atlanta pedig 4-5-tel áll.

Heinicke múlt héten kezdett először, miután leváltották Desmond Riddert. Nem sikerült a bemutatkozása, hiszen dobott egy interceptiont (ami lehetett volna 3-4 is) és kikapott attól a Vikingstól, ahol előbb az ötödik körös újonc Jaren Hall, majd a meccs előtt három nappal leigazolt, a playbookot sem ismerő Joshua Dobbs irányított.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!