Connect with us

Hír

Marlon Humphrey is azt hitte, hogy Derrick Henryt a Ravensbe cserélik

A trade határidő előtt sok pletyka volt Derrick Henry elcseréléséről. A legtöbb arról szólt, hogy a Baltimore Ravens csapna le a “Királyra”. Olyan hangokat is lehetett hallani pletykaszinten, hogy már megvolt az egyezség, azonban a Titans tulaja végül megvétózta az üzletet. Nem csak a médiában volt erről szó, hanem a Ravens cornerbackje, Marlon Humphrey is azt hitte, hogy Henry a csapattársa lesz. Erről beszélt a Punch Line podcastben.

“Teljesen őszinte leszek, és így hogy nem történt meg, így nincs is jelentősége. Otthon ültem, a saját dolgommal törődve, erre kaptam egy üzenetet, hogy valaki lilába fog öltözni. Egy üzenetet kaptam, hogy egy 193 centis valaki Baltimore-ba fog menni. Az üzenetben az állt, hogy nagyon nagy esélye van annak, hogy a srác, akit csak Királynak neveznek, hamarosan lila-feketében fog játszani az M&T Bank Stadiumban. Nagyjából 85%-ig biztos voltam benne, hogy Henry Király a Ravensbe érkezik.”

A Ravens szeretett volna szerezni egy futót JK Dobbins sérülése után, de ez nem jött össze – mondjuk nem különösebben panaszkodhatnak Gus Edwards teljesítménye miatt. Henrynek egyébként év végén lejár a szerződése, szóval jövőre akár igazolhat is Baltimore-ba, ha úgy hozza az élet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!