Connect with us

Hír

Von Miller először tér vissza Denverbe

Különleges lesz a hétvégi Broncos-Bills találkozó, ugyanis Von Miller karrierje során most először fog pályára lépni a Broncos ellen, ráadásul Denverben. A jövőbeli Hall of Famer pass rusher korábban 10,5 szezonon keresztül volt Bronco.

“Ez nem egy bosszúmeccs. Tudom, hogy ez egy klisé, de ez nekem csak újabb mérkőzés a sok közül. Soha nem akartam távozni. Sírtam, amikor megtörtént, de nincs bennem tüske. Mindig jól bántak velem Denverben, szerettek engem és nem hiszem, hogy sok olyan sztár van a ligában, akivel olyan jól bántak volna, mint velem a Broncosnál. Szépen váltunk el és úgy hagytam el a csapatot, hogy Super Bowlért küzdhettem. Mindenkivel jó volt a kapcsolatom és most sincs rossz érzésem senkivel kapcsolatban”

– mondta Miller (via PFT).

A 34 éves pass rusher 2011-ben a Broncos 1/2-ese volt és egészen a 2021-es idény közepéig erősítette a csapatot. Ez idő alatt nyolcszor lett Pro Bowler és hétszer All-Pro, megnyerte a gárdával az 50. Super Bowlt, ráadásul úgy, hogy őt választották meg a mérkőzés legértékesebb játékosának. Két éve aztán a Ramshez került, ahol ismét bajnoki címet ünnepelhetett, majd 2022-ben aláírt a Billshez.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!